Üdvözöljük a 31. sz. Villanyszerelő Kft weboldalán!

Ezzel a rövid kis bemutatkozó anyaggal szeretnénk Önökkel megismertetni társaságunkat a

31. sz. Villanyszerelő Kft-t.

Kft.-énk jogelődje a 31.sz. Állami Építőipari Vállalat volt. Mivel jogutódlással alakultunk 1992-ben kft-vé, így társaságunk múltja egészen a 1960-as évekig vezethető vissza. A 31. sz. ÁÉV megszűnése után nevünkben meghagytuk a „31.sz” jelzést, mivel minőségi fogalmat jelentett térségünkben és országos szinten is. Sok állami nagy beruházásban vettünk részt az ország különböző pontjain.

Szerteágazó tevékenységből fakadóan jelentős szakmai tapasztalatra és rutinra tett szert társaságunk. 1974-ben települtünk Tiszaújvárosba mivel akkor indultak jelentős nagyberuházások e térségben Tiszai Erőmű, MOL Rt. Tiszai finomítója, TVK Olefingyár és PP-I gyára.

A magas szintű szakmai tapasztalatnak, tudásnak és pontos munkának köszönhetően minden jelentős beruházásban, ami a TVK területén és a térségben volt részt vettünk. Büszkén kijelenthetjük, hogy mint Kft. is megálltuk a helyünket. A társaság tulajdonosai aktívan részt vesznek a munkavégzésben, ami biztosítja a kellő motivációt az eredményes működéshez. Munkánkkal kapcsolatban, reklamáció sohasem merült fel, a határidőket mindig pontosan betartjuk és mindig minőségi munkát végzünk. Az 1970-es években kialakult 18-22 fős átlaglétszámmal dolgozunk. Szakmai továbbképzésekkel igyekszünk mindig magas szinten tartani dolgozóink tudását. 2000 évben ISO Minőségirányítási Rendszer bevezetését kezdeményeztük amit 2001 év elején auditáltattunk. Az elsők között kaptunk ISO 9001/2000 minősítést. Meglévő szerszámgépeink, gépi eszközeink, kéziszerszámaink, mérőműszereink minősége megfelel a legszigorúbb követelményeknek is.

Megrendelőink és állandó partnereink elégedett visszajelzései alapján biztosítva van társaságunk eredményes működése és fejlesztése.